Kinderneurologie, Omdat elk kind telt

Doneren:

Elke donatie hoe klein ook is bij ons welkom. Doneren kunt u doen naar het volgende rekeningnummer:

NL93RABO0344473511 T.n.v: Stichting Silas Kinderneurologie

Omschrijving: donatie

Wilt u doneren voor Mike zijn reis? Vermeld dit dan duidelijk in de omschrijving a.u.b. Zonder deze vermelding wordt de donatie alleen voor de Stichting Silas Kinderneurologie gebruikt.

 Waarom uw donatie zo levensbelangrijk is?

Kinderneurologische aandoeningen zijn enorm ingrijpend. Niet alleen voor het kind maar ook voor het gezin. Vooral als je je bedenkt hoe weinig we nog weten. Kinderneurologie is een gespecialiseerd medische specialist(e) die vanuit hun specialisme weer enorm veel samenwerken met verschillende medische takken. Maar belangrijk is dat het een enorme lijst aan aandoeningen bevat waar voor veel aandoeningen er nog meer vragen dan antwoorden zijn. Onderzoek is zo enorm belangrijk om oorzaak, behandeling en genezing te vinden. Daarom is het volgende voorbeeld zo belangrijk!

Uit ervaring weet ik dat voor velen het een ver van mijn bed show lijkt. Tot mijn zoon puber werd en ineens epilepsie kreeg. We begrepen er niets van en de specialisten konden enkel aangeven dat er een vermoeden was waarom sommige pubers deze vorm van epilepsie krijgen.
Helaas is mijn zoon (net 16) overleden aan de gevolgen van epilepsie. Tijdens een aanval is hij te water geraakt en verdronken.
Ben ik me meer gaan inlezen en gaan onderzoeken want ik wilde iets doen. Hieruit is www.stichtingsilaskinderneurologie.nl ontstaan

Elke donatie gaat naar kinderneurologie. En nog dit jaar worden wij een stichting. Dit doen wij uit eigen middelen. Iedereen binnen de stichting Silas Kinderneurologie doet alles vrijwillig.Dus geen onkostenvergoedingen.
Zijn er dan totaal geen kosten? Ja, helaas zullen er altijd kosten zijn. Maar wij doen dit ten alle tijde indien mogelijk uit eigen middelen. En eens per jaar geven wij een jaarverslag uit op de website zodat ten alle tijde voor een ieder inzichtelijk is waar uw donaties voor zijn gebruikt en uiteraard welk(e) onderzoek(en) gesteund zal/zullen worden

Voor Silas is het helaas te laat maar help ons om toekomstige slachtoffers te voorkomen. Want elk kinderleven telt en daarom is meer onderzoek echt nodig.


 

Opbellen
E-mail